Nasze MENU przygotowuje dla Państwa zgrany i specjalnie dobrany zespół kucharzy. Doświadczenie zawodowe nabierali w najlepszych, renomowanych restauracjach w kraju, jako zastępcy i szefowie kuchni. Szefem zespołu kuchni ”ABOGADY” jest młody z ogromnym doświadczeniem i stażem zawodowym. Kreatywny, ambitny i zawsze uśmiechnięty. Wiedzę zdobywał w ekskluzywnych kuchniach Europy. Specjalnie przemyślane i przygotowane dania z naszej karty są autorskimi pomysłami, odzwierciedlają kulinarne zamiłowania, głównie do kuchni Polskiej w nowoczesnej odsłonie. Produkty, z jakich przygotowujemy dania, w naszej restauracji są starannie dobierane, zwracając szczególną uwagę na jakość. Mamy nadzieję, że przygotowane dania przez zespół pod okiem szefa kuchni zabiorą Państwa w kulinarną podróż smaków, a miła atmosfera w „jedynej takiej” dopełni kulinarnych doznań. PFR udzieliło nam wsparcia w postaci subwencji finansowej w dobie pandemii. Dziękujemy.